Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Pinolino! Ξύλινο ποδήλατο ισορροπίας 4 σε 1!

Ξύλινο Ποδήλατο Ισορροπίας 4 σε 1 Pinolino. Στην αρχή χρησιμοποιείται ως τρίκυκλο με χαμηλό ύψος σέλας για ηλικίες 18 μηνών+, έπειτα ως τρίκυκλο, αλλά με την υψηλή ρύθμιση σέλας. Όταν το παιδί αρχίσει να αποκτά την απαραίτητη ισορροπία και αυτοπεποίθηση, τότε είναι η ώρα για να αφαιρέσετε την τρίτη ρόδα και να μετατρέψετε το Pinolino σε δίκυκλο ποδήλατο ισορροπίας με τη σέλα ρυθμισμένη στο χαμηλό ύψος και στο τέλος στην υψηλή ρύθμιση της σέλας.


Ξεκινώντας ένα παιδί να μαθαίνει ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες, μαθαίνει πρώτα να κάνει πετάλι και μετά να ισορροπεί. Ενώ όταν το παιδί μαθαίνει να κάνει ποδήλατο με ποδήλατο ισορροπίας, τότε πρώτα μαθαίνει να ισορροπεί και

 μετά μαθαίνει να κάνει πετάλι. Όμως, το θέμα είναι πως η ισορροπία είναι πολύ πιο δύσκολο να αποκτηθεί, και όσο το παιδί μεγαλώνει, τόσο δυσκολότερο του φαίνεται ότι μπορεί να ισορροπήσει. Το Pinolino, χάρη στην τρίκυκλη μορφή και το χαμηλό βάρος και ύψος του, είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας μόλις 18 μηνών, κάνοντας έτσι το παιδί να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Από τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους για την ανάπτυξη της κινητικότητας, της αντίληψης, της ισορροπίας και της δύναμης του παιδιού, ενώ παράλληλα η χαρά του δεν γίνεται να είναι περισσότερη εγγυημένη!
Δείτε όλα τα ποδήλατα του Carousel κάνοντας κλικ στο





Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου