Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ CAROUSEL.GR ΓΙΑ 5 ΠΑΖΛ ΜΕ ΕΡΓΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ!

Αισίως φτάσαμε στα μέσα του Καλοκαιριού και πριν μας προλάβουν όλα όσα μας φέρνει ο Σεπτέμβρης είπαμε να διοργανώσουμε έναν νέο διαγωνισμό εδώ στο Carousel.gr! Πέντε τυχεροί φίλοι λοιπόν που θα αναδειχθούν από τη κλήρωση του διαγωνισμού μας θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν από ένα παζλ χιλίων τεμαχίων από την υπέροχη συλλογή διάσημων έργων που δημιούργησαν γνωστοί καλλιτέχνες.

Διαγωνισμός του Carousel.gr για 5 πάζλ με έργα διάσημων καλλιτεχνών

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθήστε τρία απλά βήματα:
- Like στη σελίδα μας facebook.com/Carousel.gr
- Κοινοποίηση της δημοσίευσης του διαγωνισμού στο facebook (θα μεταφερθείτε αυτόματα κάνοντας κλικ ΕΔΩ)
- Περιηγηθείτε στο eshop του Carousel (carousel.gr) και γράψτε μας σε σχόλιο (κάτω από τη δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook) ένα τουλάχιστο προϊόν που σας άρεσε.

Για λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα puzzle του διαγωνισμού ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ο οποίος θα σας οδηγήσει σε σχετική σελίδα:
http://carousel.gr/paidika-paixnidia-dora/diagonismos-puzzle

Βασικές πληροφορίες:
- O κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα μίας συμμετοχής στον διαγωνισμό. Παρακαλούμε μη κοινοποιείτε περισσότερες φορές γιατί δυσχεραίνει την περισυλλογή των στοιχείων για την κλήρωση. 
- Ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται η Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 και ώρα 23:59. Η κλήρωση και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Τετάρτη 3 Αυγούστου.
- Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με νέα δημοσίευση στη σελίδα του Carousel στο facebook: facebook.com/Carousel.gr
- Τα έξοδα αποστολής θα τα επιβαρυνθεί το Carousel.
- Ο νικητής της κλήρωσης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Carousel εντός μίας εβδομάδας (7 ημερών) από την ανακοίνωση των ονομάτων με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, facebook, τηλέφωνο). Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει επικοινωνία για χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας η κλήρωση θα επαναληφθεί.
- Το Carousel.gr για λόγους που θα κρίνει σκόπιμους μπορεί να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου