Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ CAROUSEL.GR ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΣΑΝΤΕΣ SANTORO-GORJUSS



Το Carousel.gr αλλάζει όψη, αναβαθμίζει τις δυνατότητές του και βρίσκει την αφορμή για έναν νέο διαγωνισμό! Ανακαλύψτε τη καινούρια έκδοση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με τις νέες του δυνατότητες! Περιηγηθείτε από τις συσκευές σας και πείτε μας εντυπώσεις και παρατηρήσεις. Περιηγηθείτε στις κατηγορίες των προϊόντων μας και γράψτε μας ποιο από τα προϊόντα μας σας άρεσε περισσότερο!
Για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει:
- Να κάνετε like στη σελίδα μας facebook.com/Carousel.gr
- Κοινοποίηση της δημοσίευσης του διαγωνισμού στο facebook (θα μεταφερθείτε αυτόματα κάνοντας κλικ ΕΔΩ)
- Επισκεφτείτε το eshop του Carousel (carousel.gr) και αφού περιηγηθείτε στις κατηγορίες του γράψτε μας σε σχόλιο (κάτω από τη δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook) ένα τουλάχιστο προϊόν που σας άρεσε.

Ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια, οι παρατηρήσεις και γενικότερα οτιδήποτε δυσκόλεψε τη περιήγησή σας.

Δώρα διαγωνισμού.
1ο δώρο: Μεγάλο ξύλινο κουκλοθέατρο (δεν περιλαμβάνονται γαντόκουκλες)
2ο δώρο: Τσάντα Gorjuss "DEAR ALICE"
3ο δώρο: Τσάντα Gorjuss "THE COLLECTOR"

Βασικές πληροφορίες:
- O κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα μίας συμμετοχής στον διαγωνισμό. Παρακαλούμε μη κοινοποιείτε περισσότερες φορές γιατί δυσχεραίνει την περισυλλογή των στοιχείων για την κλήρωση. 
- Ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται η Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 23:59. Η κλήρωση και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.
- Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με νέα δημοσίευση στη σελίδα του Carousel στο facebook:facebook.com/Carousel.gr
- Τα έξοδα αποστολής των δώρων θα τα επιβαρυνθεί το Carousel.
- Ο νικητής της κλήρωσης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Carousel εντός δύο εβδομάδων από την ανακοίνωση των ονομάτων με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, facebook, τηλεφωνικώς). Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει επικοινωνία για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξύλινο κουκλοθέατρο μπορείτε να δείτε στη σχετική κατηγορία του carousel.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη "ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗ GORJUSS DEAR ALICE"
μπορείτε να δείτε στη σχετική κατηγορία του carousel.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη "ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗ GORJUSS "THE COLLECTOR" μπορείτε να δείτε στη σχετική κατηγορία του carousel.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Για να είσαστε πάντοτε ενημερωμένοι με τα νέα και τις προσφορές του carousel.gr μαρκάρετε τις δύο επιλογές στο αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται μόλις τοποθετήσετε το ποντίκι σας επάνω στο "Σας αρέσει" της σελίδας μας στο facebook. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
--------------------------------------
Ο διαγωνισμός προβάλλεται και από: 

saveandwin.gr
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου