Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ανοιξιάτικος διαγωνισμός στο Carousel.gr για ένα μεγάλο ξύλινο κουκλόσπιτο ή ένα μεγάλο ξύλινο κάστρο!

Επιτέλους μύρισε Άνοιξη και στο Carousel οι διαθέσεις γεμίζουν από το φως και τα αρώματά της! Να λοιπόν μία καλή αφορμή για ένα SUPER διαγωνισμό!
Τα ξύλινα κουκλόσπιτα του www.carousel.gr


Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε:
α) Το μεγάλο ξύλινο κουκλόσπιτο Bay Tree, τριών ορόφων, ζωγραφισμένο με υπέροχα σχέδια και χρώματα μέσα κι έξω (εάν το δώρο σας προορίζεται για κορίτσι)
ή
β) Το μεγάλο ξύλινο κάστρο Lion Ηeart με τις επτά πολεμίστρες, την πύλη που ανεβοκατεβαίνει και τις εσωτερικές σκάλες για πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα, ζωγραφισμένο με υπέροχα σχέδια και χρώματα μέσα κι έξω (εάν το δώρο σας προορίζεται για αγόρι).

Όροι συμμετοχής (3 απλά βήματα):
1. Επισκεφτείτε το eshop του Carousel (carousel.gr) και αφού περιηγηθείτε στις κατηγορίες του γράψτε μας σε σχόλιο (κάτω από τη δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook) ένα τουλάχιστο προϊόν που σας άρεσε.
2. Γίνετε μέλος στη μεγάλη μας παρέα στο facebook κάνοντας like στη σελίδα του Carousel.gr: https://www.facebook.com/Carousel.gr.TaPaixnidiaTwnOneirwnMas
3. Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/Carousel.gr.TaPaixnidiaTwnOneirwnMas/photos/a.400745079953291.105050.400525869975212/1032956556732137/?type=1

Προαιρετικά, χωρίς να αποτελεί δέσμευση για τη συμμετοχή σας, προσθέστε το blog του Carousel (Τα παιχνίδια των ονείρων μας) στο +G από το αριστερό πλευρικό πλαίσιο και γίνετε μέλος του από τη σχετική επιλογή του ίδιου πλαισίου: "γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου".

Βασικές πληροφορίες:
- Η κλήρωση θα αναδείξει έναν νικητή. Ο νικητής θα επιλέξει μεταξύ ενός ξύλινου κουκλόσπιτου "Bay Tree" ή ενός ξύλινου κάστρου "Lionheart".
- O κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα μίας συμμετοχής στον διαγωνισμό. Παρακαλούμε μη κοινοποιείτε περισσότερες φορές γιατί δυσχεραίνει την περισυλλογή των στοιχείων για την κλήρωση.
- Ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται η Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 23:59. Η κλήρωση και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.
- Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με νέα δημοσίευση στη σελίδα του Carousel στο facebook:https://www.facebook.com/Carousel.gr.TaPaixnidiaTwnOneirwnMas
- Τα έξοδα αποστολής των δώρων θα τα επιβαρυνθεί το Carousel.
- Ο νικητής της κλήρωσης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Carousel εντός δύο εβδομάδων από την ανακοίνωση των ονομάτων. Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει επικοινωνία για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων η κλήρωση θα επαναληφθεί.
Η επιλογή μεταξύ του κουκλόσπιτου και του κάστρου θα γίνει έπειτα από την κλήρωση. Γι' αυτό δεν είναι απαραίτητο να την αναφέρετε στο σχόλιό σας.

Για να είσαστε πάντοτε ενημερωμένοι με τα νέα και τις προσφορές του carousel.gr μαρκάρετε τις δύο επιλογές στο αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται μόλις τοποθετήσετε το ποντίκι σας επάνω στο "Σας αρέσει" της σελίδας μας στο facebook. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξύλινο κουκλόσπιτο "Bay Tree" μπορείτε να δείτε στη σχετική κατηγορία
του carousel.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξύλινο κάστρο "Lion Ηeart" μπορείτε να δείτε στη σχετική κατηγορία του carousel.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
--------------------------------------
Ο διαγωνισμός προβάλλεται και από: 
jaba.gr (εδώ)
saveandwin.gr
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχα!!!!Μακαρι να ειμαι τυχερή θα ξετρελαθει η κορούλα μου!!!!Ευχαριστούμε πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή