Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κάστρο Camelot κόκκινο


(Για "Like" θα πρέπει να είσαι αποσυνδεδεμένος από το fb και να συνδεθείς μέσω αυτού.  Ευχαριστώ).

Η αλήθεια είναι πως οι ιππότες είχανε νοσταλγήσει τους παλαιότερους καιρούς τότε που η απραγία τούς έβαζε να ψάχνουν δράκους μες στα παραμύθια για να πολεμήσουν ή να δημιουργήσουν άλλες αφορμές για να περάσει ευχάριστα ο καιρός τους όπως χαμένα δισκοπότηρα κι άλλα τέτοια ωραία... 
Όμως τα πράγματα τώρα άλλαξαν. Από τα έγκατα της γης, με έναν τρόπο που κανένας δεν μπορούσε να τον περιγράψει, αναδύθηκε ένα κάστρο ζοφερό, μαύρο και τρομακτικό. Και έφερε μαζί του άγρια κι αιμοβόρα πλάσματα που λυμαίνονταν τα σπαρτά, τις πηγές κι ότι άλλο όμορφο είχε φτιάξει εκεί γύρω η φύση.
 Έτσι έγινε λοιπόν και για πρώτη τους φορά οι ιππότες του κόκκινου κάστρου πήγαν να συμμαχήσουν με τους ιππότες του μπλε οι οποίοι δέχτηκαν με ανακούφιση κι ενθουσιασμό...
Κι απ' τη χαρά τους άνοιξαν τα βαρέλια με τα κρασιά, έψησαν τα καλύτερα κρέατά τους. Και για τρία μερόνυχτα έτρωγαν και πίνανε. Και ήπιαν τόσο που κατά το τέλος της τρίτης ημέρας είχανε ξεχάσει τον λόγο της συνάντησής τους... και παρ' ολίγο να ξεκινήσουν πόλεμο μεταξύ τους... Όμως ευτυχώς το κρασί έκανε την δουλειά του κι έβαλε τέλος στην αψιμαχία ρίχνοντάς τους κάτω στο έδαφος, ξερούς και αποκαμωμένους.
Συνεχίζεται....
(προσοχή. Στην επόμενη ανάρτηση θα εμφανιστεί το μαύρο κάστρο μαζί με τα πλάσματα που ζουν σε αυτό).  

Έως τότε μπορείτε να δείτε το Μπλε κάστρο
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου