Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η μπλε κουζίνα, η φρυγανιέρα και ο πύργος με τα γλυκά επιδόρπια


(Για "Like" θα πρέπει να είσαι αποσυνδεδεμένος από το fb και να συνδεθείς μέσω αυτού.  Ευχαριστώ).

Στα όνειρά της η Μαρία έβλεπε την "μπλε κουζίνα". "Μπε κουζίνα" όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούσε καθώς δεν μπορούσε να προφέρει ακόμη το λάμδα.
Ήταν από τα πρώτα γράμματα εκείνης της χρονιάς που έφτασαν στον Βόρειο Πόλο. Ακόμη καλά καλά δεν είχε τελειώσει το καλοκαίρι... κι ο Άγιος Βασίλης διάβαζε την πρώτη παιδική ευχή.
Και όταν έφτασε ο καιρός δεν λησμόνησε την ευχή της. Κι εμείς, από τότε, εκτός από τις λαχταριστές πίτσες που τρώμε σχεδόν μέρα παρά μέρα, φτιάχνουμε κι άλλα, λογιών λογιών υπέροχα φαγητά. 

Βέβαια δεν λείπουν από τον μπουφέ και τα λαχταριστά γλυκά μας επιδόρπια...
Βέβαια δεν παραλείπουμε τα πρωινά να φρυγανίσουμε και το ψωμί...
-Φάε μπαμπά...
-...τρώω Μαρία. Μιαμ μιαμ... Η υπέροχη γεύση του ξύλου!...
Δείτε επίσης:
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

5 σχόλια:

  1. Φαντάζομαισ' αυτήν την όμορφη και ζηλευτή κουζίνα να στέκεται η γλυκιά μας Αλκηστη και τα ματάκια της να λάμπουν από χαρά!!!! μόλις έχει την ανάλογη ηλικία θα της το κάνω δώρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wow, I Love it, your blog is wonderful. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τωρα η ξανθια..αυτα απο που τα βρισκουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά από τα προϊόντα που αναρτούνται στο blog του Carousel (τα παιχνίδια των ονείρων μας) θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά, στην διεύθυνση www.carousel.gr. Τα συγκεκριμένα μπορείτε να τα βρείτε στην υποκατηγορία "Μαγειρέματα-Σερβιρίσματα" ή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.carousel.gr/mageiremata-serbirismata.html?limit=all
      Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά στο 2333023721 ή 6974482034. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

      Διαγραφή