Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Οδικό & σιδηροδρομικό δίκτυο


(Για "Like" θα πρέπει να είσαι αποσυνδεδεμένος από το fb και να συνδεθείς μέσω αυτού.  Ευχαριστώ).

Ακούστηκε το σφύριγμα του τραίνου και οι επιβάτες που ήταν για επιβίβαση έπιασαν βαλίτσες, τσάντες και ότι άλλο είχαν να πάρουνε μαζί τους.

Τα μικρά παιδιά άρχισαν να χοροπηδούν από την χαρά τους καθώς πάντα τους ενθουσίαζαν τα ταξίδια με τα τραίνα

Όποιος κι αν ήταν ο προορισμός, σημαντικό μέρος του ενθουσιασμού τους οφείλονταν και στο ταξίδι με το τραίνο.
Τα τούνελ, οι αερογέφυρες, τα τοπία της φύσης συνέθεταν στο μυαλό τους μία ιστορία εξωτική...

στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι ίδιοι.


(Οι φωτογραφίες από την βιτρίνα του Carousel)

Και όλα αυτά ήταν απλώς ένα τμήμα μίας μεγάλης πολιτείας που συνθέτονταν σιγά σιγά για να φιλοξενεί τις φανταστικές τους ιστορίες και τα ταξίδια.
(Μία εκδοχή της PlanCity)
 Της PlanCity!
(Το περιεχόμενο της συσκευασίας του οδικού & σιδηροδρομικού δικτύου)

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

2 σχόλια:

  1. kalimera sas...stin parapanw foto pou einai apo tin vitrina sas exei perisotera pragmata apo tin epomeni foto pou dixnei analitika ti exei mesa to kouti.......uparxoun ola osa einai stin foto tis vitrina sas;;;;;kai se ti timoula vgenei;;;;;einai uperoxo olo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως στη φωτογραφία της βιτρίνας μας έχουμε στήσει τεμάχια από διάφορα κουτιά, ένα από τα οποία είναι το κουτί που συνοδεύει της ανάρτησή μας. Δεν θυμάμαι όμως ποια συμπληρώματα είχαμε βάλει. Μπορείτε να δείτε κάποια σχέδια και στην κατηγορία http://www.carousel.gr/cars-trains/autokinitodromoi.html από το eshop μας, όπου οι εικόνες αντιπροσωπεύουν το κάθε κωδικό με την αντίστοιχη τιμή.
      Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 23 330 23721 σε ώρες καταστημάτων και 6974482034 τις υπόλοιπες ώρες. Ή μέσω email (info@carousel.gr).

      Διαγραφή